MY result. .


Assalamualaikum. .whoaa. .lame gak tak mengupdate blog ni. .sorry guys. .

you see that picture? RAINBOW right? heheh. .bersesuaian dengan tema blog ziha yang terbaru ni. .kepada aien minhoo yang dah edit blog ziha sebelum ni. .jangan marah or kecik hati or menyampah dengan ziha. .sorry taw. .btw. .template aien tu ziha guna kat blog lagi satu. .adil kan. .huhu. .

acctually malam ni malas nak update blog. .sebab kesihatan ziha kurang memuaskan. .mood pun tak bape nak okee ni. .kenape2? ha. .sebab ziha tak dapat ouh panggilan temuduga maktab tuh. .soooo saaaddd.. :'(


dengan bangganya saya GAGAL temuduga tuh. .muahahahah

btw. .ziha dapat jugak matrikulasi dengan kolej poly-tech mara. .

matrikulasi

KPTM

ha. .ni je lah. .saje nak share. .aku ni takde lah sepandai mane. .adn aku bukan nak belagak ke hape eh. .korang jangan pikir cmtu. .kepada sape2 lepasan SPM yang senasib macam aku ni. .share lah ngan aku. .aku lagi suke nak taw pasal korang. .muahaha. .k lah. .aku dah tak larat nak mengadap netbook ni lame. .sakit mate ouh. .hehe. .k bye. .:D



2 budak comel yang komen:

midawrr said...

sama. sedih gila tk dpt mktb :'(

Nur Nazihah Hassan said...

@midawrrsedih kan. .buat rayuan tak?