"Cantik Bertudung" by Farina Hunny

weett~ nak join GA kejap lah. .sebelum2 ni sibuk sikit. .sekarang barulah ade masa sikit. .sape2 ade yang invite GA tu. .ziha mintak maap sangat2. .tak sempat join. .nanti ziha join ye. .kalo tarikh tutup dia lambat lagi. .muahahah. .btw. .thanx kepada cik owner blog iaitu cik FARINA sbb invite ziha. .mintak2 ziha menang ek. .aminnn. .:D



nak join ? klik banner yaww. .

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :'): contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-

GAMBAR :

candid picture. .muahahah. .

gambar lame. .:D

weee~

tagging






3 budak comel yang komen:

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahh...contest menarik
thx tag momoy
tapi take time sikit nak buat contest ni

Farina Hunny said...

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com