Contest Bestfriend Forever By Shafiqah Syika


Hye reader blog ziha. .selamat tengahhari. .dah lunch ? k lahh. .abaikan soalan tuh dulu. .hari ni ziha excited teramat sangat sebab contest ni BEST. .sebab ape best. .sebab pasal kawan. .ziha tak sabar dah ni nak pertaruhkan gambar2 kawan-kawan ziha. .1st of all. .thanx a lot dekat MIRAFARHANA sebab invite ziha join contest paling awesome ni. .teruja ni. .:')
kalau korang nak join jugak. .juz klik je banner kat atas tu ye. .4 sure korang teruja jugak macam ziha. .mueheheh. .
k lah. .nak tengok tak gambar-gambar tu. .meh sini tengok bawah. .

na. .paling kiri tuh saya (nazihah hsn) , SUHAIRIN , ROSHAFIKAH , IRA NAJIRA
time ni kitorang pegi trip kat melaka. .sebab dah abis final exam. .

2010
ha. .gambar ni betul2 akhir tahun 2010. .last day kitorang sekolah pada hari tu. .dan permulaan bagi kitorang yang bakal menghadapi SPM 2011. .time ni memang betul2 happy sebab cuti penggal dah bermula. .muahahah. .tapi sedih jugak lah. .tak taw lah sedih sebab ape. .tapi sedih lah. .muahahahah

22 MAC 2012
taw tak tarikh ape tuh ? ha. .tu lah tarikh result SPM keluar. .even happy time tuh sebab jumpa balik kawan lama. .tapi. .dalam hati. .Allah je yang taw betapa cuaknye hati masing2. .gembira tu luaran je. .tapi gembira sebenar belum taw lagi. .

ni ade sikit gambar untuk budak kelas kitorang. .yang berjaya dapat result yang membanggakan hati mummy kitorang iaitu CIKGU NUJAIMI

 
AISHAH ABDULLAH & NOR IRZAQ NOR HAMID

 
yang baju hijau tu aku lah. .sorry. .gambar dr blakang pulak. .yang merah tuh. .sedare aku. .yeah. .kitorang satu kelas. .
NAZIHAH HASSAN & NURUL NADHIRAH MAAMOR

 
FATIHA ROZANI & NUR IRA NAJIRA RAJUNI

 
MAIZATUL AKMAL MAZLAN & SAFWAT ZAINAL ABIDIN

gambar atas ni budak2 kelas aku. .bangga+gembira jugak lah dapat naik pentas. .muahaha. .tapi membe2 aku yang lain tu ramai jugak yang dapat result cemerlang. .yang naik pentas ni untuk budak 6a ke ats. .muehehe



ni last. .video ni ambil masa setahun jugak lah untuk disiapkan sepenuhnya. .sume complete. .dari cikgu2 yang mengajar sampailah ke ahli2 yang menjayakan video kelas ni. .btw. .ni untuk form 5 je. .form 4 takde videonye. .btw. .thanx kepada sahabat saya iaitu ROSHAFIKAH RUSMAN & NUR SYAFINA SAZALI sebab hasilkan video yang boleh ingat sampai bila2. .thanx. .:')

btw. .blog Shafiqah cantek. .cepat loading. .tak banyak widget dan kemas. .paling penting. .background tuh. .macam rase kat angakasa lepas. .muehehe. .k . .tipu je. .satu lagi. .combine warna yang menarik. .:D

mangsa tag. .
Fareena
Ratrii
Shereen


“Setiap dua orang muslim bertemu dan berjabat tangan nescaya diampunkan dosa keduanya sebelum mereka berpisah” (Riwayat Abu Daud)






5 budak comel yang komen:

Shafiqah Syika II said...

Contest Ini masih diteruskan. Harap maklum.

Shafiqah Syika II said...

Contest Ini masih diteruskan. Harap maklum.

Shafiqah Syika II said...

Contest Ini masih diteruskan. Harap maklum.

Shafiqah Syika II said...

Contest Ini masih diteruskan. Harap maklum.

Shafiqah Syika II said...

Contest Ini masih diteruskan. Harap maklum.