First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun

Hehehehhehe. .GA lagi. .kali ni pun dapat invite jugak. .daripada cik Fiqa. .thanx ye sebab invite saya. .saya memang suka join GA orang ni. .muahahha. .
tanpa membuang masa dan tenaga menaip panjang2 ni. .baik ziha pertaruhkan gambarnye. .nak tengok. .jeng2. .
acamcam. .pihak penganjur ? boleh terima tak ? heheh. .acctually ziha edit ni sebab nak tutup muka penat tu. .penat taw pegi kelas tambahan. .gambar ni pun kawan ziha yang baik hati lagi budiman ni yang amek secara senyap2. .agak kurang ajar disitu. .muahahahh. .btw. .thanx to him jugak. .lalalalla. .


dah la. .penat aku membebel. .sekarang tiba lah masa untuk mencari mangsa tag. .muahahhahaha. .siapakah gerangannya. .check it ou bebeyh. .


dah la. .nak tengok cite Johnny English ni. .k bubye. .lapss u oll. .muahahahha

3 budak comel yang komen:

zeeQa said...

goodluck :D
jom join >>
http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/04/happy-15th-birthday-zeeqa.html

SLUMBER SAGUN said...

thx join, nice edit, btw, blog awk sgt comel :)

hananhadila said...

wah wahh ! comell ! :D daa follow sinii ;)