Contest ke-2 by aien story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥

tadaaa. .contest last untuk malam ni. .mata pun dah ngantuk. .tapi aku still gagahkan mata aku ni untuk join. .
harap-harap. .ade lah rezeki aku kat sini. .wee~
ha. .GA kali ni pun bez jugak. .korang kene pertaruhkan 2 gambar je. .mesti korang rase nak join jugak kan. .hadiah dia pun gempak-gempak wooo~ rugi kalau korang tak join. .CEPAT. .sebelum due date. .kalo tak. .melepas lah korang. .muahahahaah

okee. .ni gambar yang aku pertaruhkan. .i hope cik Aien suke tengok gambar2 ni. .menawan tak senyuman saya ? ikhlas taw. .senyuman paling istimewa untuk follower blog ni. .especially untuk pihak penganjur iaitu CIk AIEN. .muahahahahahha



mangsa tag. .mueheheh

5 budak comel yang komen:

Norerysha Shahiera said...

thanks ye tag , insyaALLAH ,saya join ,

aien said...

thanks join sweety ^^

aien said...

http://aienstory-aien.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-by-aien-story-contest.html SILA RUJUK ;)