MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)

jom join mini giveaway. boleh pilih hadiah. tak percaya jom terjah

hey readers. .lain GA. .lain cara2 penyertaan dia rite. .kali ni GA daripada MAnja. .
ziha tertarik sangat dengan GA kali ni sebab hadiah dia menarik. .siap boleh pilih lak tu. .tersangat lah menarik kan. .muehehhe. .
ape2 pon. .ziha nak jawab dulu soalan2 yang Manja ni bagi. .muahahah. .ops. .lupa lak. .kalau korang berminat jugak nak join GA ni. .macam biasa lahh. .klik je banner kat atas tu ye. .

* "WHY I THINK I'M LIMITED EDITION
sebab ape ye. .ha. .sebabnya. .kalau orang lain sempurna. .aku nak jadi lagi sempurna. .muahaha. .
lepas tu. .aku boleh buat desert triffle yang sangat sedap. .kalah juara masterchef. . (promote jap)


* "3 PILIHAN HADIAH

1.  custom made tote bag

2. cute necklace

3. key bracelet

* "LINK FACEBOOK





3 budak comel yang komen:

Florist said...

ni kamu punya contest ke? nk join nih jawab2...nnti boleh tgok kt blog kita pulak :)

Florist said...

page dia xboleh bukak la..takpela heheh

Gadis Chubby said...

COMPLETE GUD LUCK JGN LUPA CHECK PEMENANG YE