Last Day


Waahh. .hari ni last day lah untuk GA yang ziha buat. .cube tengok banner bawah ni. .haha. .ni 1st GA. .okee. .secara rasminye. .penyertaan akan ditutup pada pukul 5.00 p.m 16 APRIL 2012

sebarang penyertaan selepas waktu tersebut tidak akan dilayan (muka serius ni). .pergh. .ayat tak leyh bla. .muahahah. .bukan ape. .ziha nak pilih entry terbaik. .sebab ziha tengok. .sume entry menarik2. .susah nak pilih. .okee. .lepas dah dapat buat pilihan. .ziha MUNGKIN akan buat random untuk tempat pertama, kedua dan ketiga. .sebab takot ada yang tak puas hati ke ape. .

lepas tu. .ziha akan umumkan pemenang pada hari RABU iaitu pada 18 APRIL 2012. .sebelum pukul 10.00 p.m.

seterusnya. .senarai penyertaan yang takde tick macam ni (/) . .akan direject/dibatalkan penyertaanya sebab tak buat ape yang ziha nak. .ziha dah bagi taw kat comment di setiap entry. .so. .jangan salahkan ziha ye. .sebab ziha dah bagi taw awal2. .nanti kesian kat blogger lain. .sebab penat2 buat. .nanti tak dipilih pulak sebagai pemenang. .kan tak adil namenya. .


okee. .senarai hadiah dah muktamad. .mungkin ade yang taw. .jugak yang tak taw. .hadiah pensel case tempat ke-3 tu terpaksa dibatalkan sebab ade masalah teknikal. .kalau nak taw lebih. .baca entry di sini. .memandangkan ade yang bagi cadangan untuk hadiah tu. .ziha dah buat keputusan. .nak tambah hadiah lagi. ..so. .setelah difikir2kan balik. .hadiah yang muktamad adalah seperti kat bawah ni. .hope semua puas hati. .insyaallah. .ade rezeki lagi. .ziha akan buat GA yang lebih menarik. .dan pastinya. .hadiah yang lebih gempak Kebaaboomm gitu. .muahahah. .



1st PRIZE


pensel case handmade PINK with topup RM10

2nd PRIZE
pensel case handmade LIGHT BLUE with topup RM5

3rd PRIZE

CONSOLATION PRIZE
2 helai shawl untuk 2 pemenang. .



amacam ? okee tak ? maaf lah. .kualiti gambar kurang. .sebab pakai camera phone. .mueheheh. .okee. .tu je lah kot nak bg taw. .hope semua orang puas hati dengan statement ni. .kalau tak puas hati. .ziha nak mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. .ziha tak ley nak buat semua orang puas hati. .sebab ziha ni manusia biasa. . 

lastly. .ziha nak ucapkan jutaan terima kasih sebab sudi join GA yang tak seberapa ni. .okee. .as salam. .:')

5 budak comel yang komen:

AkmaFaizal said...

tak faham sangat pasal tick2 tu (/). kat komen saye takde plak..just bagitau thankssudi join je.huhu

nliyate said...

salam , erm sya pown ta fham jgak . apew yg tick tu ?

Nur Nazihah Hassan said...

@AkmaFaizal
okee macam ni. .tgk entry ni ye

http://nanatwinkle.blogspot.com/2012/02/senarai-penyertaan_28.html

okee. .kalau yang dah tick tu. .maksudnya. .entry dia lengkap. .sebab dia ikut syarat2 tambahan. .boleh paham tak?kalau tak. .sy explain lagi. .

Nur Nazihah Hassan said...

@nliyate
cube awk tgk link ni
http://nanatwinkle.blogspot.com/2012/02/senarai-penyertaan_28.html

kat situ ade senarai penyertaan. .kalo link dye ade tanda (/). .maksudnya. .entry dia lengkap. .

TiQa cHaN said...

yeah~ link sy ada di tick~ :)