Senarai Pemenang


Hye Assalamualaikum bloggers, silent readers dan sewaktu dengannya. .mesti korang dah tak sabar-sabar kan nak taw sape lah bloggers bertuah yang dapat pensel case polka dot tu. .ehem2. .ziha pun dah tak sabar-sabar nak bagi taw ni. .sabar ye. .sebelum ziha umumkan. .ziha akan umumkan cara ziha pilih dulu. .kang ade pulak yang tak puas hati dengan ziha sebab ziha tak pilih dia. .setelah pilih punya pilih. .hanya 119 je yang layak. .lepas tu. .ziha bahagikan kepada 3 iaitu SENARAI PESERTA YANG LAYAK UNTUK PENSEL CASE, SENARAI PESERTA YANG LAYAK UNTUK MASHIMARO EARPHONE dan SENARAI PESERTA HADIAH SAGUHATI. .

nak tengok sape yang layak. .ha. .pegi kat sini ye. .




okee. .sekarang. .tibalah masa untuk pemenang yang terpilih yang telah dipilih oleh cik Random kita. .susah jugak kalau ziha nak pilih sendiri. .ikutkan. .11 peserta yang layak tu. .mmg betul2 layak untuk dapat pensel case ni. .tapi ziha takot salah pilih. .sebab tu ziha guna khidmat cik Random. .harap korang faham ye. .

dah lah. .korang mesti tak hingin nak bace panjang2kan. .muahaha. .taw dah. .okee2. .ziha nak bg taw ni. .
sedia ye. .


PEMENANG HADIAH UTAMA 
Pensel Case Handmade dengan topup RM 10
dimenangi oleh





PEMENANG HADIAH KEDUA
Pensel Case Handmade dengan topup RM 5
dimenangi oleh



PEMENANG HADIAH KETIGA
Mshimaro Earphone
dimenangi oleh




PEMENANG HADIAH SAGUHATI
2 HELAI SHAWL UNTUK 2 ORANG PEMENANG
dimenangi oleh







Okee done. .Tahniah kepada pemenang. .bagi tak menang tu. .jangan putus asa. .jangan sedih-sedih or jangan kecik hati okee. .mungkin rezeki anda semua kat tempat lain. .dan bukan kat sini. .ziha harap. .korang maafkan ziha selama GA ni berlangsung. .kalau ziha ade terkasar bahasa. .ziha mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. .mungkin next time. .kalo ade rezeki lagi. .ziha akan buat GA lagi. .dan akan perbaiki kelemahan ziha dari 1st GA ni. .terima kasih yang tak terhingga sebab sudi join dan suport ziha dengan menyertai GA ziha ni. .tanpa korang. .GA ni takkan wujud. .ececeh. .huhu. .mekasih ye. .sayang korang sangat2 . .:')


kepada pemenang. .sila tuntut hadiah anda dengan cara PM ziha kat FB NAZIHAH HSN. .ziha bagi masa seminggu untuk korang tuntut hadiah ni bermula esok. .kalo lepas seminggu korang tak tuntut. .ziha akan buat random balik then bagi hadiah tu kat orang lain. .especially pemenang bagi hadiah pensel case tu. .ramai yang nak tu. .muahaha. .
pm ziha dengan menyatakan SAYA MENANG GA NAZIHAH HSN. .ade faham. .? okee done. .tak faham jugak. .bagi taw okee. .





















13 budak comel yang komen:

Anis Paris said...

tak pe laah, takde rezeki :) teringin sangat pencil case tu.. hmm

Lieyna Rosli said...

tahniah kepada yang menang :'(

Nur Nazihah Hassan said...

@Anis ParisAnis. .tamao sedih2 eh. .serba salah pulak sy. .:'(

Nabila Medan said...

tak dapat. huhu :'(

hanisa rahim said...

huhu T_T sedih nye tak menang . tak pe la tak de rezeki nak dapat pensil case baru . tahniah untuk pemenang ! :'D

Nur Aien Syahierah said...

wahaa.oyoyyo.eksaited gile tngk menang.haha..Pencil case tuh unttunglerw spe yng dpt..haha..Alhamdulillah dpt jugk menng

Nur Nazihah Hassan said...

@Nabila MedanNabila. .jangan sedih2 ye. .:')

Nur Nazihah Hassan said...

@hanisa rahimhanisa. .takpe. .next tyme cuba lagi okee. .insyaallah awk de rezeki lain. .

Nur Nazihah Hassan said...

@Nur Aien Syahierahaien. .dah pm ziha kan?nnti tinggalkan link blog okee. .

Atirah ★ said...

Alaa , nak menang - nak menang . :'(
Takpelahhh , mungkin rezeki sy bkn disini .

♥La Dolce Amira♥ said...

wowww ! trima kasih :))

NurSyafinaz said...

Tersenarai je :'( tak de rezki na pncil case polka dots

amercorner.blogspot.com said...

weee :D tahniah dah buat contest sendiri :D