UITM Jengka, Pahang


Hey2. .ape kabar sume. .hihih. .lame dah tak update. .sory guys. .i'm busy lah. .btw. .hari ni 8 MEI 2012 secara rasminya aku dah jadi budak sekolah balik. .wink2. .hahah. .
tapi tak lame pun. .maybe dalam sebulan je. .sebab aku dah dapat tawaran lain. .ALHAMDULILLAH. .
ha. .nak taw ape. .
JENG JENG JENG. .tengok bawah ni. .bhahah. .tengok title pun dah taw ye tak (kecoh je minah ni kan. .hihihih)


hahah. .ha. .sape dapat UITM JENGKA. .angkat tangan sikit ha. .boleh kito jumpo nanti. .yo tak? bhaahahaha. .
sape2 dapat same ngan aku tuh. .roger2 lah. .untung2 aku dah ade kawan dulu. .mueheheheh. .
okee lah. .nak bagi taw tuh je. .sape2 dapat tawaran lain tuh. .TAHNIAH YE KAWAN2 . .sape tak dapat tuh. .jangan kecewa jangan sedih ye. .rezeki anda ade di mana2. .rezeki sye kat tempat corok (jauh dari masyaratakat). .pergh. .kalau pihak uitm jengka taw ni. .silap2 kene reject aku. .muahahahha. .

k lah. .bubye semua. .tunggu update seterusnya. .hihihi. .
salam. .


2 budak comel yang komen:

Amanina said...

tahniah!
wish you all the best! :D