social network make me down. .

Holla silent readers. .macam mane petang korang hari ni. .bosan kah? atau happy kah? heheh. .its up to you lah. .kalau korang hepy. .ALHAMDULILLAH. .tapi aku. .hurrmmm. .speechless. .
mood petang aku hari ni dirosakkan oleh seseorang yang bergelar perempuan. .jangan risau. .aku akan cuba kawal perasaan aku ni dengan tak memaki hamun dia. .DON'T USE HARSH WORD IN MY BLOG okeeyyh. .

nak mulakan ayat pun aku dah taktaw dah. .ni sume gara-gara feeling aku ni cepat terasa sebab status Twitter. .
mungkin betul lah orang cakap. .zaman sekarang ni. .orang nak maki hamun dekat social network je. .kenapa macam tuh? kenapa tak cakap face to face. .kan lebih gentle begitu. .muahahah. .

okeyh. .abaikan. .the truth is. .aku sedih sangat2 ni. .kenapa orang buat aku macam ni. .aku ade menyusahkan orang lain ke. .nape susah sangat orang nak buat baik dengan aku. .atau aku ni yang terlampau baik. .sory lah. .aku memang diajar macam ni. .kalau 'kau' tak puas hati dengan aku. .cakap lah. .tapi stop lah hina aku. .macam kau perfect sangat je pulak. .sory to say. .seriously. .aku menyampah dengan pompuan macam kau. .k baii -,-

2 budak comel yang komen:

Mrs. Simple said...

sabo jea lahh yea :( huhu ! biasa lah , mcm nie lah hidup . ade pasang surut . sy punn pernah alami :')

Nur Nazihah Hassan said...

@Mrs. Simplethanx awak sbb bagi support. .:')