new transformation. .


Salam readers. .aku dah tak sabar dah ni nak buat transformation baru. .yeheww. .aku ingat lepas ni nak kurangkan pakai jeans. .bukan tak pakai langsung okee. .hehew. .okee. .nak tengok tak dress ape yang aku nak pakai tak lame lagi. .acctually. .aku baru je usha outfits ni. .mmg mnrik la. .

tadaa. .ni lah dia. .korang nak try yg ni. .juz klik je kat gamba tu ye. .sharing is caring rite. .

So. .ape pendapat korang. .bukan ape. .tak lame lagi. .umo aku dah genap 18 tahun. .so. .dats why la aku nak tukar image yang lebih sopan camni. .tak ke cenggitu. .hehe. .okee. .tak sabar dah ni. .k bubye. .


7 budak comel yang komen:

Anonymous said...

Nanti belilah satu untuk uuuu, hewhew

Anonymous said...

nanti belilah satu untuk uuuu. hewhew

uuuu said...

nanti belilah satu untuk uuuu. hewhew

Nur Nazihah Hassan said...

boleh. .bak dwet eh. .hahah

uuuu said...

akak muat ke nanti? hahha

Nur Nazihah Hassan said...

muat ler. .tgk la nnti. .akak dtg skola t amek result. .akk pkai dress uh. .jgn jeles lak nnti ye. .:P

Anonymous said...

akak ni bkan ummulah -.-
sapa ummu?