Lovestory313 1st Giveaway


Hye. .lame dah tak join giveaway ni. .if korang nak join jugak. .juz klik je kat banner atas ni ye. .sume syarat2 and hadiah2 tertera kat bawah ni. .:D

syarat-syarat penyertaan :
1. buat 1 entri mengenai Giveaway ni. bertajuk Lovestory313 1st Giveaway
2. letak banner Giveaway di atas dalam entri anda, dan linkkan ke entri ni.
3. Follow blog syieda . dan kalau rajin LIKE fanpage syieda. 
4. tag kawan-kawan yang laen.
5. akhir sekali. letakkan link entri anda di ruangan komen Giveaway ni. link yang betul : http://lovestory313.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html. BUKANhttp://lovestory313.blogspot.com/


hadiah-hadiah menanti pemenang bertuah :
cabutan pertama : RM60.00
cabutan kedua : RM30.00
cabutan ketiga : RM10.00
(anda punyai dua pilihan sama ada untuk bank in ke dalam Maybank/CIMB anda ATAU top up untuk semue jenis talian)

saguhati : akan diupdate.. 

copy paste from Lovestory313


tagging. .
Hanani
Safwat


2 budak comel yang komen:

Rafflesia™ said...

salam..
tq dear sudi joint GA syieda..
goodluck! =.=

farhanamasdo said...

hai :) zieha . singgah n follow sini ya . :) dari segmen yang sama . good luck ! do visit me too :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/lovestory313-1st-giveaway.html