Segmen | Add Followers And Friends


Hello and annyeonghaseyo earthlings ! contest lagi. .haha. .okee. .acctually. .de baiknye kita join contest ni. .bukan ape. .slaen tmbah mmber blog. .kita jgk boley tmbah follower blog kita. .mcm contest yg nana nak join ni. .tujuan dye nk tingkatkan lagi trffic blog and tmbah mmber. .okee la kan ? 
so . .x nak bebel lagi. .kat bawah ni ade beberapa syarat yg korang kene patuhi. .

copy from the author
1. Korang wajib follow blog Leeza .. (untuk mengetahui perkembangan segmen . 
2. Buat satu entri bertajuk " Segmen | Add Followers And Friends ! " 
3. Tepek kan banner comel *hudoh* atas itu dalam entry korang. 
4. Tag 2 orang atau lebih.. Pastikan mereka tahu .
5. Perlu jawab pertanyaan Leeza di bawah ini .  
6. Dah siap, hantar link entry korang kat coment entry ini ye . 

Hello and annyeonghaseyo earthlings ! Saya Nur Nazihah Binti Haji Hassan . Korang boleh panggil Zieha, Nana or Nazihah. .Tak kesah la nama ape pown asalkan nama yang elok. .Kadang2 ada org yg susah nk sebut 'Z' uh. .so korang still boleh panggil Jiha also. .emm . .Acctually. .saya start berblogging ni time akhir tahun 2010. .kawan2 sy yg introduce psal mende ni. .sejak daripada 2. .sy mula active berblogging. .Naik 2011. .sy dah mula lupakan sekejap pasal blog sbb nk fokus kat SPM..agak lama sy x update blog. .lepas je abis SPM. .sy troskan berblogging and mula men'design' blog saya dengan blogskins. .skrg ni saya da excited sikit sbb blog sy da cntek even guna template org. .hehe. .asalkan cntek bg sy. .cukuplah. .okee. .tujuan sy berblogging ni sbb 1st. .sy suke mendesign sesuatu. .kalo kt fb x ley nk tukar template pe sume. .2nd. .sy nk tmbahkan follower and also nak tmbahkan mmber kat alam siber ni. .last but not least. .sy nk kongsi cerita kat blog sbb blog boleh bebel pnjang2. .haha. .k. .thats all. .

senang je kan. .okee. .
ziha nak tag . . Shereen and Nani


1 budak comel yang komen:

Leeza Zailan said...

comel blog awk . suke ! hehe . Thanks join segmen saye . Support me kay yunk ! :)