1ST G.A. BY NURFERL: SAYA SEORANG PENULIS BEBAS DAN SAYA RASA HEBAT !!

nurferl~

Hello and annyeonghaseyo earthlings ! Giveaway lagi. .Giveaway kali ni daripada Kak Nurul @ NURFERL. .nak tahu lebih lanjut. .juz klik je kat header atas tu ye. .aku malas nak taip panjang2. .hehe. .soie. .wuteva pown. .aku nak jawab dulu soalan Giveaway ni. .nak tahu soalan and jawapan dia. .cer tengok kat bawah ni ye. .

 QUESTION
ceritalah kenapa korang beria-ria nak berblogging sangat nih?? banyak keja lain yang berpekdah lagi kan?? dan apa yang buat korang rasa berblogging ni hebat?? cool?? mungkin~ 

ANSWER

Acctually. .sebelum ni ziha tak amek tahu sangat pasal blog2 ni. .ziha pown baru lagi dalam dunia blog ni. .start ziha tau pown kawan2 ziha yang heboh bercerita. .1st tyme berblogging ni mmg la agk susah sikit. .sebab nak follow arang. .buat macam2 untuk naikkan trafic blog bagai. .tapi lame2 dah biasa. .makin suka plak. .sbb tengok blog orang lain lawa2. .seriously. .mmg diorang ni tersangat la kreatif. .
Lepas je abes SPM baru2 ni. .ziha dduk rumah and start aktifkan blog ziha balik . .tgk tutorial sebab ziha pown tak la berapa pandai sngat edit2 blog. .lame2 ziha boleh edit sndiri. .and benda ziha paling suka buat. .EDIT BLOG. .hehew. .even ziha juz gne blogskin. .ziha jugak jd lebih tau pasal coding2 ni. .oleh sebab ziha suka bwt benda 2. .ziha meng'OFFER'kan diri mengeditkan blog kawan2 ziha. .xde la ramai. .2 3 orang je. .baek tak. .muehehe. .
Selain tu. .banyak jugak info yang boleh ziha dapat bila berblogging ni. .Ziha rse hebat jugk sebab berblogging ni boleh tambah duit poket and tambahkan lagi ramai kawan kat alam maya ni. .hebatkan. .of course la. .bila kene dengan caranya. .am i right ??
Cool. .mmg cool sebab bagi ziha. .blog ni kita punya hak and suke hati la kan nak taip entry ape pown. .muehehe. .tapi agak2 la kan. .jangan sampai kita masuk penjara pulak sbb tulis entry yang aibkan orang atasan. .tak pasal2 je kene saman. .haha. .

  okee la. .tu je kot. .btw. .ziha nak tag si comel NYNY



1 budak comel yang komen:

✿ CIK N ✿ said...

kamu berjaya sila semak.. :)

http://nurferl.blogspot.com/2012/03/pemenang-bertuah-ga-cik-n-tahniah.html