Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna


hye readers. .hari ni sy nk join contest lagi. .1st of all. .sy nk ucapkan thnx a lot kt Purple Love @ Yana Yaya sbb sudi tag sy psal contest ni. .kalo korang nak join. .juz klik kt banner kat ats 2 ye. .btw. .kt bawah ni ade bebrapa syart psl contest ni. .


syarat-syarat:

:- Buat entry bertajuk "Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna"

:- Letak Banner kat atas dan linkkn ke link entry ni..

:- Tag 3 orang Blogger yang lain
:- Tinggalkan komen bersama link entry anda kat entry ni
Tarikh Tutup: 14 January 2012  





mangsa tag : Nani : Serry : Sue Mustafa

13 budak comel yang komen:

Syieda™ said...

blogwalking dari segmen yang sama.. jom ke blog syieda=.=

•♥• EYJA •♥• said...

Eyja gedik kat sini boleh ? Eyja join segmen ni jugak ! ;) Nak tengok Eyja punya ? Sini :

http://belogeyja.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html :)

Terima kasih kalau awak sudi tengok ! :) Sayang kat awak :) Eyja follow awak sekali :)

Nana afLs said...

serbu sni dr segmen yg sma.. hepi blogging fren! ^______^


http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Ekmi Rabat said...

Salam, datang dari segment yang sama. saya dah follow blog comey ni, keep in touch yea.

http://www.ekmirabat.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

ieyza afieyna said...

hye.. ieyza singgah cnie.. tyme for bw..hik3...jom bw same2.. ;)

salam perkenalan !


thanx join segmen ieyza ;)

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

singgah sni dr segmen yg same.. ^_^ salam knal ye..

Ms Velentine said...

blog walking dr segmen sa,..jom ke blog ms velentine

cik Atiera said...

blogwalking dari segmen Ieyza =D

jom join segmen Amazing Adventure by cik Atiera :)

tintahatimilikain.blogspot.com/2012/01/segmen-amazing-adventures-by-cik-atiera.html

salam perkenalan :)

CikNana said...

hye..hye..singgah sini dr segmen yg sama.smbil follow blog kmu.sudi2 lh ke blog sy..:)

IBU AQIL said...

follow sini dari segmen yg sama

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Si BuDaK KaChAk said...

datang dari segmen yang sama...\

=)

Cda CdOot said...

Senyum sini ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan...^_^