Selamat tinggal N9. .Hye Selangor




Yeay~ finally today is the day. .day what ? :face14:
hahah. .hari untuk aku tinggalkan segalanya demi mencapai cita-cita. .ececeh~
acctually . .taktaw rasa ape yang aku tengah rasa sekarang. .bak kata najwa latif. .kosong~

barang semua dah siap packing. .bape banyak beg entah. .
adoi~ penuh lah kereta macam ni. .i need a truck ! not a car ! :face72:

k finee. .aku sedih lah nak tinggalkan Ciko dengan Ciki :72: si arnab. .sedih jugak nak tinggalkan Echot, si hitam kacak, si kontot hensem dengan si gemok cantik (thats my cat actually :78:)
kucing2 aku ni dah lah kuat makan . .4 kali sehari makan tu pun belum cukup. .and sape nak bagi makan kangkung tiap2 petang kat ciko n ciki. .ciki tak lama lagi nak beranak. .echot pun nak bersalin tak lama lagi. .sape nak jadi bidan diorang. .
sape nak sediakan tempat diorang beranak blablabla :face65:

adoi. .besar betul pengorbanan aku kali ni. .HAHA :face59: sabor je lah !
aku harap. .bila aku balik rumah. .binatang2 aku semua ada. .harap takde yang mati or kene buang. .waa~ :face29: sedih:119:

btw. .apa2 pun
SELAMAT TINGGAL NEGERI SEMBILAN SELAMAT DATANG SELANGOR :d:

1 budak comel yang komen:

wawa abdullah said...

sedihnye nak tgglkan binatang2 tu..nnt sure dorang rindu awak..huhu




p/s: jom join contest review sempena ramadhan ini..duet raya dan voucher free menanti.. :)