Wedges untuk dijual

Assalamualaikum. .hihi. .hye semua. .ape khabar ? lame betol tak update blog ni kan. .aha. .hari ni cerita Endless Love dah habis. .haha. .aku takde feel nak nangis senanya. .haha. .
k lah. .abaikan. .

bact to the title. .aku nak jual wedges. .saiz kaki aku 36/6 senanya. .tapi terbeli saiz 35/5. .nak tukar balik dah takleh. .kasut tu pun baru sampai tadi. .so. .tak jejak tanah lagi. .still fresh. .hahah. .bak kate admin Cala Man. .so. .aku nak let go dalam RM 60 include postage. .only girls yang pakai saiz 35 je. .hihih. .harga boleh nego lagi. .so. .kalau nak. .PM lah ziha kt fb ziha ye. .http://www.facebook.com/zihaHSN

ni gambarnye. .wane pink tu ye uolss. .haha. .k lah. .kalau nak. .bagi taw cepat. .sebab 1st come 1st serve bak kate omputih. .hahaha. .k lah. .bubye. .:D

ni guide untuk shoe measurement. .




1 budak comel yang komen:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq.;D