Perhatian untuk peserta 1st GIVEAWAY FOREVER YOUNG BY NAZIHAH HSN

 

Assalamualaikum semua. .PERHATIAN semua peserta yang join GA ziha. .GA mane tu. .alah. .GA yang ni lah. .ziha baru buat satu je GA. .yang ni tu. .


okee. .ade perubahan sikit lahh tang hadiah tu. .ziha nak mntak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki lagi sekali sebab ade msalah dengan pembekal kain pensel case tu. .ziha hanya mampu bagi 2 buah je pensel case. .untuk hadiah tempat pertama dan kedua. .hadiah untuk tempat ketiga. .ziha kene pilih hadiah lain. .ziha pun tataw nak bagi hadiah ape lagi ni. .kalo ade cadangan. .silalah komen kat entry ni ye. .mungkin boleh dipertimbangkan. .harap maaf. .:'( 

7 budak comel yang komen:

Atirah ★ said...

topup je laa . :)

nur_za said...

cari la brg tu harga lbih kurg kotak pensel tu =)
cekak rambut ke ..entah..tak tahu la

Anis Sabrina said...

Ermm...x mengapa. 3rd prize tu apa kata bagi shawl , buku nota comel atau satu set alat tulis ?

Hana said...

tempat ke 3 bagi topup n header :D hoho.. tak pun bagi header yang cantik2..

Rafflesia™ said...

tpup pun ok dear -.-

Aim Zuhairah said...

Alah, hopefully dpt pensil case tuh, sbb cute sngt. Anyway, saya suka cadangan ANIS SABRINA! :)

Nurul Hayati said...

topup? oh.. kesian la kat saya (cehh macam dh menang tu) saya tadak phone la.. err.. tapi sokong cadangan Anis Sabrina!!