Alhamdulillah Ya Allah. .:')

cutesecrets:

Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥
 

Assalamualaikum. .hye stalkers. .maaflah sebab dah lame tak update blog. .busy sangat2. .hehe. .dan semua orang taw yang keputusan SPM dah pun dikeluarkan. .so. .Ziha nak share la dengan korang. .even Ziha tak kaut semua A. .tapi berbaloi jugaklah dengan usaha Ziha selama ni. .kepada adik-adik Ziha yang masih bersekolah dan yang bakal menghadapi peperiksaan UPSR, PMR dan SPM tu. .buat yang terbaik . .yang penting. .bahagiakan hati kedua ibu bapa kita. .mintak restu diorg . .tu yang paling penting. .heheh

okee lah. .Ziha ada sikit pengumuman nak bagi taw ni. .pasal GA yang Ziha buat tu. .1st of all. .Ziha nak mintak maaf sekali lagi sebab ade kesilapan sikit . .almaklumlah. .hadiah handmade ni macam-macam hal boleh jadi. .straight to da point. .Ziha nak ubah sikit pasal hadiah tempat ketiga tu. .pensel case tu hanya mampu 2 je ziha boleh buatkan sebab ade masalah dengan pembekal kain tu. .so. .hadiah ketiga tu takde pensel case. .tapi akan ade satu hadiah misteri. .dalam kepala otak ziha ni macam2 dah terbayang. .tapi. .biarlah rahsia. .

Mintak maaf sekali lagi ye. .Ziha tak sangka bende ni boleh jadi. .harap korang maafkan Ziha. .lepas ni Ziha akan belajar dari kesilapan. .:'(

emm. .setakat tu je Ziha boleh bagi taw sekarang ni. .papehal. .Ziha update lagi ye. .so sorry. .:)
bubye .. salam. .:')

2 budak comel yang komen:

aliya atina said...

heyyyyyy !! kita sama umo ek? hewhew. urm anout the contest, i think u better umum kan dulu. ni cadangan ok but up to u :)

AMNA said...

Salam , :)

Saya dah tukar link blog .

http://cerita-amna.blogspot.com/

maafkan saya ..