Sorry. .:'(

 

Assalamualaikum. .waahh2. .penat jugak ye buat GA ni. .hehe. .kene chek blog satu2. .kene bagi taw pasal update. .ni baru GA kecik2. .kalo GA yang vouge tu. .maunye tak pening. .hehe. .

tapi tape la. .ziha ikhlas buat semua ni. .kali ni bukan nak updated pasal ape pown. .juz Ziha nak mintak maaf sangat2 sebab designnye x boleh nak reka. .sbb ade masalah teknikal sikit. .harap dimaafkan. .cuma nama je boleh diubah. .

 

1st prize sebijik macam kat atas ni. .yang kedua warna biru. .and yang ketiga dapat warna coklat cair la. .tak pasti. .tapi. .macam kuning2 sikit la. .
ziha mintak maaf sangat2 taw. .:'(
benda ni betul2 tak dpat nak elak. .sbb kain yang ziha nak guna tu limited punye. .okee. .kalo ade sebarang ketidak puasan. .boleh la komen kat sini. .ziha sedia ditegur oleh anda semua. .:D

nak chek link entry korang kat sini taw. .

nak join kat sini. .

k. .bubye. .

9 budak comel yang komen:

nuha zahari said...

takpa, tak kesahhh. hehehe. good luck to all :D

Haruno Hana 하나 said...

takpe la Ziha :) benda camni bukan boleh jangka pun..

Nurul Amanina said...

okey, dah letak link entry dekat entry yang Zihah update tu.. hihi :)

Kechik :) said...

http://noni-moment.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah.html . Saya dah tukar kesilapan saya harap ziha sudi membacanya.

Kechik :) said...

http://noni-moment.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah.html . Mazni dah tukar silap sikit, harap ziha sudi baca.

sahira eyra said...

http://storymollysahira.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah.html
saya join ^_^

aliya atina said...

Tak kisah le. Hehe :)

Tikah said...

x pe.. :D
hohoh..

natikah2020 said...

Hi , JOm join GA ni --> http://natikah1997.blogspot.com/2012/03/contenst-aku-sayang-keluarga.html

:)