CRUSH, crunchie or krushers ?


*Crush, I told you how I felt one time already, just wish you would see how much I want you and give me a chance.

hey semua, yeaa. .second post untuk malam ni, jadi lah kan daripada takde. .so, based on the title. .I want to share to all of you about my crush. .korang faham kan maksud crush ? korang ada crush tak ? pada yang tak taw tu, buat buat taw je lah ye. .heheh

okay. .sejak aku break off dulu, aku belajar untuk melupakan dia. .so sekarang aku dah boleh move on. .hati perempuan kan tabah. .aku pun dah redha setiap apa yang berlaku :') *okay, abaikan lagi. 

Okay, let started. .aku kenal dia sejak aku masuk maktab, dia masuk maktab lambat so masa orientasi dia tak join. .at first dia kenalkan diri *kat kelas masa tu, sepatah haram pun aku tak dengar dia cakap apa sebab aku duduk belakang, kelas bising sangat masa tu, so aku tak dengar nama dia, aku just dengar khairul je, kebetulan budak batch aku ada nama khairul jugak, so ada 2 khairul *batch ak tak ramai, ada 120 orang je time tu. Then aku pun cakap lah dengan member sebelah "hensem dow budak tu *tergoda sikit lah kan. Kawan aku tu pulak cakap tak hensem pun *dia rabun, tak pakai spec, so. .paham paham je lah kan :/

Dipendekkan cerita, kawan aku tadi tu pulak yang cakap si khairul tu hensem, then jadi lah crush kepada kawan aku ni. Yang kawan aku ni pulak tak berani nak tegur, untuk menambahkan sakit hati kawan aku ni, aku tegur lah si khairul tu dulu, ajak dia ambik gambar sama-sama *masa tu ada jamuan raya kat maktab HQ. .nak tengok gambarnye ? scroll down pleaseee~ 

*terserlah ketinggian aku disitu

haaa, start dari hari tu, aku pun saje lah tegur tegur si kerol ni, saje nak buat kawan aku tuh jeles. .and, kami start rapat kat twitter, yeaa burung biru lah menjadi medium penghubung antara kami *promote twithandle jap @nanaaaland @kherokero/@kherolkero

Lepas tu apa jadi ? haaa. .nak taw kena tunggu entri seterusnya. .sebab katil aku dah mula memanggil-manggil tuh, so. .wait for me yahh. .XOXO NN


1 budak comel yang komen:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/