think positive. . .


salam to all bloggers. .

hari ni aku agak sedih sikit coz ada masalah dalaman. .:face41:
yela. .pagi2 pegi sekolah. .dah dapat berita yg kurang sedap didengar. .hal ni pown berkaitan ngan orang yang agak rapat ngan aku. .

untuk dapatkan lebih info. .balik je sekolah. .terus bukak blog. .
trnyata sangkaan aku betul . .benda uh 100% berkenaan dengan aku. .
aku pown ape lagi. .laju je air mate aku ni turun. .macam dah lama tak hujan. .:face29:

kebetulan hari ni. .cik Khairiah ajak aku pegi men netball. .:31:ape lagi. .tyme ni la aku nak release tension aku ni. .
ternyata usaha aku x sia2. .
bile abis je main tadi. .Perh:r::r:cakap ko. .hilang semua sedih2 aku. .

btw. .aku fikir positif je ape yg dye tulis kat blog dye uh. . maybe ade betulnye ape yang dye cakap uh. .maybe aku terleka sikit ngan perangai aku ni. .:face1:bia je la dye nak tulis ape pown. .tu blog dye. .dye punye suke la nak tulis ape pown. .dye bukan cpe2 pown. .kawan aku jugak. .
baik buruknye dia. .dia tetap kawan aku. .

:54:kalo ko terbace ape yang aku tulis ni. .aku nak mintak maaf dari hujung rambut smpai hujung kaki. .aku x nak cakap depan2 coz ko sendiri pown x nak cakap depan2 ngan aku. .
so. .let it go. .yang lepas bia la lepas. .semua manusia x lepas dari wat silap. .cam tu jugak aku. .aku da cube jadi yang terbaik. .but. .nobody perfect right:120::120::120::120:
dah la. .x lame je lagi. .lepas SPM. .aku tak jumpe korang lagi. .kite semua akan buat haluan masing2..sekarang pikir study je dulu. .:90:
okee kawan. .
assalamualaikum. .:91:

2 budak comel yang komen:

srikandi cinta said...

kenapa ni?? masalah apa? sabarlah yer... cuba tenangkan diri :)

Nur Nazihah Hassan said...

masalah ngan mmbe2 je. .tp skunk da okee da. .btw. .thnx ye bg nasihat. .:)