cinderella's stepsister

Cinderella's Stepsister

Sape dah tngk Cinderella's Stepsister. .angkt kening. .
huhu. .skrg ni aku da mule mnat dgn korean drama. .aku mle ske start tngk cte Pasta. .
slme ni aku. .kalo aku dnga mmbe aku bork psal k-pop la bgai. .aku juz dnga je sbb aku x ske jd fanatik kat stu2 bnde. .
btw. .watak yg pling aku ske dlam cte ni Eun-jo@Moon Geun Young. .sbb watak dye 2 kasar,jrang tnjukkan dye sdih. .n tegas. .aku ske. .<3

Moon Geun Young

cuumeyyll kan. .bg cpe2 yg x ske 2. .x yah la tngk k. .hehe. .
btw. .sje je nk post mende alah ni. .bosan sbnrye. .x taw nk post pasal ape. .
k la. .choww. .



4 budak comel yang komen:

Suha Zarin said...

ehh , cite ni kan ade kuar kat KBS world dulu . not bad laa . hero dia tak hensem . huhu .

Nur Nazihah Hassan said...

suha zarin. .aq bru nak brjinak2 ngan drama korean ni. .huhu